• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Nicolai Dupont

Müller: Latterligt hvis Dortmund pifter af Hummels

Müller: Latterligt hvis Dortmund pifter af Hummels

Bayern München-spilleren mener, at det ville være respektløst af Dortmunds fans, hvis de pifter af forsvaren på søndag, når de to klubber mødes i den tyske Super Cup.

Af Nicolai Dupont

Mario Götze gjorde det. Robert Lewandowski gjorde det. Og nu har Mats Hummels gjort det - skiftet fra Dortmund til titelrivalerne fra Bayern München. 

Men selvom et klubskifte til en rivaliserende klub er kontroversielt, så mener Bayern Münchens Thomas Müller, at Dortmundfansene skylder Hummels en flot modtagelse, når de to klubber på søndag mødes i den tyske Super Cup.

Læs også: Dortmund henter Götze hjem fra München

- Mats spillede for Dortmund i otte år, og han bragte succes til klubben. Han risikerede alt, og var en vigtig spiller, så fansene bør være taknemmelige, sagde Müller på dagens pressemøde.

Han glæder sig samtidig over købet af den rutinerede forsvarsspiller, der er særligt god med bolden i fødderne. 

- Vi har fået en spiller, der er erfaren, som kan snakke med spillerne omkring sig, og som tør sige sin mening. Han kan blive meget vigtig for os, men vi skal heller ikke lægge for meget pres på ham nu. Vi ved, hvad han er i stand til. Især når han har bolden.

De to hold spiller Super Cup-finalen på søndag kl. 20:30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.