• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Ros til vraget Esbjerg-spiller fra assistent

Ros til vraget Esbjerg-spiller fra assistent
Jan Christensen / Getty Images

Casper Nielsen var vraget til startopstillingen i Esbjergs seneste Superliga-kamp, men han får ros af klubbens assistenttræner.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Casper Nielsen har været vraget til startopstillingen i Esbjergs seneste to kampe. Colin Todd har ikke ment, at Nielsen skulle have spilletid fra start, men i går i Esbjergs reserveholdskamp gjorde midtbanespilleren opmærksom på sig selv. Han scorede to gange.

Først udlignede han til 3-3 mod SønderjyskE og siden konsoliderede han sejren med en scoring til 5-3, som blev kampens resultat. Efterfølgende er der roser til Casper Nielsen fra Esbjergs assistenttræner.

- Vi fik en svag start på kampen, hvor spillet ikke fungerede. Vi fik ikke spillet hurtigt nok, og vi var ikke klar i duellerne. I pausen snakkede vi om, hvad vi skulle gøre anderledes, hvor vi især havde fokus på at komme ud med en anden indstilling og være stærkere i nærkampene. Det lykkedes vi med, og her skal Casper Nielsen især fremhæves, for han spillede virkelig en flot kamp, siger Lars Lungi Sørensen til klubbens hjemmeside.

Casper Nielsen har spillet i 14 Superliga-kampe i år. De 13 første har været fra start, mens han i kampen mod Silkeborg blev skiftet ind med fire minutter tilbage.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.