• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Transfervarm EfB-spiller: Der kan ske mange ting

Transfervarm EfB-spiller: Der kan ske mange ting
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Casper Nielsen ser tiden an i forhold til vinterens transfervindue.

Af Martin Davidsen

For næsten en måned siden kunne tipsbladet.dk fortælle, at både Brøndby og AaB har vist interesse for den danske midtbanespiller Casper Nielsen, der er på kontrakt i Esbjerg frem til sommer. 

Nu melder avisen BT også om Brøndby-interesse for Nielsen. Det har som nævnt været kendt i en måneds tid, men situationen kan være ændret for Esbjerg-spilleren. Esbjerg har således fået ny cheftræner i Lars Lungi Sørensen, og derfor er det ikke sikkert, at Nielsen forlader klubben i vinterens tranfervindue, hvilket der ellers var lagt op til.

Læs også: Danske og udenlandske klubber jagter Esbjergs U21-profil

- Nu er Colin (Todd, red.) jo blevet fyret, og vi har fået Lars 'Lungi' ind, som jeg rigtig godt kan lide. Om det ændrer på noget, ved jeg ikke, men fokus er på Esbjerg lige nu, og så må vi se, når vinduet åbner. Planen var, at jeg skulle afsted nu, men der kan ske mange ting, og det kan blive det ene eller det andet, så jeg ser tiden an, siger Casper Nielsen til BT.

Da tipsbladet.dk for en måned siden fortalte historien om Brøndbys interesse i Casper Nielsen, oplyste spilleren, at han mest er interesset et i skifte til en udenlandsk klub. 

- Der er meget interesse fra danske klubber, men heldigvis også fra nogle udenlandske. Lige nu kigger jeg nok mest på det udenlandske, og jeg håber, at jeg kan komme den vej, sagde Casper Nielsen til tipsbladet.dk i midten af november, hvor Brøndby-interessen første gang blev beskrevet. 

Ifølge BT stammer den udenlandske interesse fra 2. Bundesliga, Holland og Belgien.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.