Erik Sviatchenko bliver i Celtic
Foto: Ian MacNicol/Getty Images
Premier League

Erik Sviatchenko bliver i Celtic

Celtic har ingen appetit på at sælge Erik Sviatchenko, der har tiltrukket sig interesse fra kriseramte Leicester og flere andre Premier League-klubber i januars transfervindue.

Det er et år siden, at den danske forsvarsspiller Erik Sviatchenko skiftede Danmark og FC Midtjylland ud med Celtic og Skotland, og selv om den stærke centerback er i høj kurs hos en håndfuld Premier League-klubber, erfarer tipsbladet.dk nu, at Celtic har afvist Premier League-bud på Sviatchenko, og at klubben ikke ønsker at sælge den 25-årige forsvarsspiller i dette transfervindue.

Tipsbladet kunne fortælle mandag aften, at der er interesse for den 25-årige centerback, specifikt fra en håndfuld Premier League-bejlere, hvor interesseren fra Leicester City har været størst med klubber som Burnley og Everton blandt de øvrige interesserede parter. Leicester endte dog med at hente Molla Wague i Udinese.

De skotske mestre solgte i sommeren 2015 Virgil van Dijk til Premier League-klubben Southampton, og det er tvivlsomt, om skotterne har lyst til at sælge deres danske stopper for mindre.

Der har ikke været bud i det luftlag, og ifølge Tipsbladets oplysninger har lysten i Celtic til at sige farvel til den danske stopper efter 12 måneder også været meget begrænset.

Klubben råder ikke over mange alternativer på midtstopper-pladserne, da Kolo Touré og Efe Ambrose ikke har været meget i aktion i denne sæson, og alt tyder dermed på, at Erik Sviatchenko bliver i Celtic.

De potentielle købere i Premier League får det givetvis heller ikke let til sommer, da Celtic gerne vil bruge danskeren i en ny Champions League-kvalifikation og efterfølgende gruppespil i næste sæson.

Nu kan centerbacken i stedet fokusere på at sikre Celtic endnu et skotsk mesterskab denne sæson, hvor klubben fører ligaen sikkert - 22 point foran Glasgow Rangers på andenpladsen og med kun to tabte point ud af 66.

Tipsbladet har tirsdag aften været i kontakt med Erik Sviatchenkos agent Allan Bak Jensen, der understreger, at den danske forsvarsspiller føler sig godt hjemme i klubben og byen.

Ud over Leicester City har Southampton og Swansea ifølge Tipsbladets oplysninger også holdt aktivt øje med danskeren og sonderet mulighederne for at hente ham.