Optakt: Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt
Bundesliga

Optakt: Eintracht Frankfurt – SV Darmstadt

Der er muligheder for dansk debut, når Darmstadt med seks nye vinterindkøb rejser til Frankfurt.

Kampfakta:
Spillested: Commerzbank-Arena, Frankfurt
Dommer: Gräfe
Kamptidspunkt: Søndag 17:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
Frankfurt:
Vi sidder egentlig blot og venter på, at Frankfurts gode form får en ende, men Kovac og co. virker ikke indstillet på, at det sker lige foreløbig.

I sidste runde var de givetvis en kende heldige, men derfor var det alligevel imponerende, at de fik alle tre point med hjem fra Gelsenkirchen. Ikke mindst taget i betragtning af at profiler som Fabian og Hradecky sad ude.

Hradecky er med igen efter sin klodsede udvisning mod RB Leipzig, mens Fabian fortsat døjer med hofteproblemer.

Også Anderson, Ordonez, Regäsel, Russ, Varela, Huszti, Medojevic og Stendera er ukampdygtige. De mange skader giver formentlig igen plads til unge Barkok, der allerede nu ligner en stjerne i svøb.

Darmstadt:
Normalt er afslutningen på det tyske transfervindue kendetegnet ved at være en forholdsvis rolig affære uden den store aktivitet. Men det var der tilsyneladende nogen, der havde glemt at informere Darmstadt om.

Bundproppen hentede således seks nye spillere til i januar, hvoraf tre af disse kom til på sidste dagen. Heriblandt danske Patrick Banggaard, der i det næste halve år skal have fokus på at redde klubben fra nedrykning.

Udover Banggard er også den tidligere Bayern og Real-spiller Altintop hentet ind, men hverken ham eller Banggard er formentlig med i startopstillingen hos Frings, der ellers godt kunne ryste posen, efter Darmstadt i sidste runde blev kørt over med 6-1 på hjemmebane mod Köln.

Olinyk og Platte sidder ude med skader for gæsterne.

Karantæner:
Frankfurt: Ingen
Darmstadt: Ingen

Bud på startopstillinger:
Frankfurt: Hradecky - Abraham, Hasebe, Vallejo - Gacinovic, Mascarell - Chandler, Oczipka - Barkok - Hrgota, Meier
Darmstadt: Esser - Sirigu, Milosevic, Sulu, Holland - Niemeyer, Gondorf - Sam, Rosenthal, Heller - Boyd

Vidste du, at…:
Torsten Frings har lagt navn til en af personerne fra serien Breaking Bad? Det drejer sig om figuren Gustavo ”Gus” Fring. Den er god nok!

Dom:
Darmstadt har hentet et halvt hold ind, men spørgsmålet er hvor meget, det kommer til at hjælpe. Frankfurt ligner, til trods for mange skader, en for stor mundfuld for gæsterne. 2-0.

bulibold.dk er Danmarks største side om tysk fodbold. Vi leverer interviews, analyser, podcasts og meget mere