• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Nicolai Sabro Hansen

Alexandre Lacazette klar til nye udfordringer

Alexandre Lacazette klar til nye udfordringer
Foto: Getty Images

Lyon-angriberen er klar til at prøve noget nyt efter 14 år i Lyon.

Af Nicolai Sabro Hansen

Længe har den franske landsholdsangriber Alexandre Lacazette været et transfermål i flere af Europas allerstørste klubber, men indtil videre har han kun haft trukket barndomsklubbens trøje over hovedet. Lyon-spilleren erkender dog, at det snart er tid til at prøve noget nyt. 

- Jeg tror, at jeg til sommer er klar til at få udvidet min horisont og se noget nyt. Jeg synes, det er tid til at komme videre i fodboldverden, forklarer den 25-årige angriber til Canal Plus ifølge Marca. 

Ifølge radiostationen RMC fortalte Lyons præsident Jean-Michel Aulas, at klubben i det netop overståede januar-transfervindue havde afvist et bud på, hvad der svarer til 520 millioner danske kroner. 

Alexandre Lacazette har indtil videre scoret 18 mål i 17 Ligue 1-kampe i denne sæson. Han har spillet hele sin karriere i Lyon og står i alt noteret for 113 mål i 254 kampe. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.