Optakt: Wolfsburg - TSG Hoffenheim
Bundesliga

Optakt: Wolfsburg - TSG Hoffenheim

Hjemmeholdet kæmper for at slippe fri af bundstriden, mens Hoffenheim fortsat drømmer om europæisk fodbold i næste sæson.

Kampfakta:
Spillested: Wolkswagen-Arena, Wolfsburg
Dommer: Siebert
Kamptidspunkt: Søndag 15:30
På TV: Eurosport 2

Holdnyt:
Wolfsburg:
Efter sejren i forårspremieren mod HSV er ulvene igen kommet ned på jorden. Først blev det til to nederlag i Bundesligaen, inden de tirsdag røg ud i pokalen mod Bayern, i en kamp hvor de ellers gjorde en god figur til trods for, at Ismaël valgte at spare flere profiler.

Derfor kan tilskuerne også forvente at se en del ændringer i startopstillingen i forhold til tirsdagens kamp. Bruma er ude med karantæne, mens Guliavogui er tvivlsom. Det kan betyde, at spillere som Diudavi, Bazoer og Seguin alle banker på til en plads fra start.

Wolfsburg er inden denne runde placeret på en 14. plads med kun tre point ned til stregen. En sejr er derfor tiltrængt, og måske de kan finde håb i det faktum, at ingen af de to holds seneste otte indbyrdes kampe er endt med fuld gevinst til udeholdet.

Hoffenheim:
Efter RB Leipzig i forrige runde tildelte dem sæsonens første nederlag, viste Nagelsmann og hans tropper god moral ved i sidste runde at sende Mainz hjem med et 4-0 nederlag i bagagen.

Godt nok kom en del af scoringerne først til allersidst, men det ændrer ikke ved, at det var en fuldt fortjent sejr.

Lørdag er det i øvrigt præcist et år siden, at Nagelsmann overtog tøjlerne i Hoffenheim, og hvis vi lavede en tabel udelukkende for det år, så vil Hoffenheim være treer med 57 point. Kun Bayern (81) og Dortmund(67) har hentet flere point i den periode.

Nagelsmann skal forsøge at fortsætte den flotte pointhøst uden Schär, Toljan, Ochs og Rupp, der alle har skader, mens Wagner er ude med karantæne.

Karantæner:
Wolfsburg: Bruma
Hoffenheim: Wagner

Bud på startopstillinger:
Wolfsburg: Benaglio - Knoche, Luiz Gustavo, R. Rodriguez - Guilavogui - Vieirinha, Seguin, Arnold, Gerhardt - Malli - Gomez
Hoffenheim: Baumann - Süle, Vogt, B. Hübner - Kaderabek, Zuber - Rudy - Demirbay, Nad. Amiri - Uth, Kramaric

Vidste du, at…:
Hoffenheim tre gange har været foran med 1-0 mod Wolfsburg, men alligevel er endt med at tabe kampen?

Dom:
Wolfsburg er rystende usikre og ustabile, og det er svært at se, at de skulle kunne løbe med alle tre point. 1-1.

bulibold.dk er Danmarks største side om tysk fodbold. Her finder du podcasts, analyser, interviews og meget mere