• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Cornelius forsvarer landsholdet: Det er ikke så let, som folk tror

Cornelius forsvarer landsholdet: Det er ikke så let, som folk tror
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Man tager ikke bare til Rumænien og uden videre vinder en vigtig kamp, mener Andreas Cornelius.

Af Anders Dehn

Danmark lever stadig i VM-kvalifikationen, men også kun lige. 0-0 i Rumænien var ikke rigtig godt og ikke for alvor en katastrofe. Det betyder dog ikke, at der ikke har været skuffelse over resultatet og præstationen.

Landsholdet havde allermest brug for tre point i udebanekampen, men den slags får man ikke bare lige uden videre, selvom man godt kunne få det indtryk, at danske fodboldfans tror det. Sådan lydet det fra Andreas Cornelius.

- Jeg ved ikke, om folk har det indtryk, at du bare går herned og vinder. Så kan de i hvert fald godt tro om igen. Vi havde håbet på mere, og skulle der have været en vinder, så burde det have været os, men det er ikke så let, som folk åbenbart tror, sagde angriberen på Kanal 5 efter kampen.

Selv om ét point på en udebane som den rumænske i sig selv ikke er så galt igen, kunne Cornelius og co. godt have brugt alle tre. Danmark befinder sig således stadig på tredjepladsen i kvalifikationsgruppe E.

Her er landsholdet a point med Montenegro på andenpladsen. Kun nummer et kvalificerer sig direkte til VM, mens de otte bedste to'ere skal ud i playoff. I øjeblikket er nummer to i Danmarks pulje den dårligste to'er.

Superliga

Mere Superliga

Fokus