• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Solbakken: Det var Cornelius' tur

Solbakken: Det var Cornelius' tur
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Andreas Cornelius har fortjent at få chancen i udlandet igen, mener manager Ståle Solbakken, der glæder sig over angriberens skifte til Atalanta.

Af Anders Dehn

Helt som ventet skifter Andreas Cornelius efter denne sæson fra FC København til Atalanta. Salget har været været undervejs i et par uger, men at Cornelius skulle til udlandet igen har ligget i kortene i endnu længere tid.

Siden han kom tilbage til klubben fra Cardiff City, har landsholdsangriberen spillet 43 kampe og scoret 18 mål, og ifølge manager Ståle Solbakken var det naturligt at sælge Cornelius nu.

Læs også: Officielt: Andreas Cornelius solgt til Italien

- "Corner" har altid været garant for 100 procents indsats for klubben og holdet. Han har kæmpet sig stærkt tilbage fra en stor skade og været et forbillede i truppen med sin arbejdsiver. Vi kan altid regne med stenhårdt arbejde fra Corner, uanset om vi træner eller spiller Champions League-kamp. Det er jeg ikke et sekund i tvivl om, at han også vil gøre i resten af sin tid her, siger han til fck.dk.

- Vi glæder os alle både på hans og klubbens vegne over, at det her er gået i orden. Det var Corners tur nu, og han har arbejdet hårdt for at få en chance mere. Det får han nu og det er meget velfortjent.

FC København har endnu fem kampe tilbage af Superliga-sæsonen og kan fredag aften sikre mesterskabet med et enkelt point ude mod FC Nordsjælland. Derudover er holdet klar til pokalfinalen, hvor modstanderen enten bliver Brøndby IF eller FC Midtjylland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus