Højdepunkter: Lyngby slog sikkert SønderjyskE

Lyngby lægger nyt pres på FC Midtjylland i bronzekampen. Søndag blev SønderjyskE sendt hjem med et nederlag af et effektivt Lyngby-mandskab. Se højdepunkterne fra kampen herover.

SønderjyskE er stadig på udkig efter holdets første sejr i mesterskabsslutspillet, mens Lyngby spiller sig yderligere ind i kampen om bronze. Søndag slog nordsjællænderne sønderjyderne 2-0 i Lyngby.

Efter en begivenhedsrig fattig første halvleg bragte Lyngby sig foran tidligt i anden halvleg ved Jeppe Brandrup.

SønderjyskE var efterfølgende ikke uden muligheder, men i stedet var det Kim Ojo, der kunne øge Lyngbys føring til slutresultatet 2-0.

De tre point bringer Lyngby op på tredjepladsen, et point foran FC Midtjylland, der skal i kamp senere søndag hjemme mod Brøndby.

SønderjyskE ligger på sjette- og sidstepladsen i mesterskabsslutspillet med tre point op til FC Nordsjælland på femtepladsen.