Werder Bremen melder sig ind i kampen om Frederik Rønnow
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Bundesliga

Werder Bremen melder sig ind i kampen om Frederik Rønnow

Den tyske klub er interesseret i at øge antallet af spillere med Superliga-fortid i truppen, efter klubben tidligere har hentet Thomas Delaney og Ludwig Augustinsson. Frederik Rønnow kan være den næste i klubben.

Der er ved at udvikle sig et godt forhold mellem nutidens Superliga og nutidens Werder Bremen. Den tyske klub hentede i vinter Thomas Delaney, og denne sommer er det så Ludwig Augustinsson, der skifter til Bremen-klubben.

Det er dog ikke sikkert, det stopper her.

Det tyske medie Bild fortæller nemlig, at Werder Bremen ligesom Stuttgart, Genk og Anderlecht er interesseret i at hente den danske målmand Frederik Rønnow fra Brøndby.

Rønnow skal sælges denne sommer, hvor han har to år igen af aftalen med klubben fra Vestegnen.

Gennem længere tid har Frederik Rønnow leveret fremragende præstationer for Brøndby. Både bundniveauet og topniveauet er højt, og det har altså fået en håndfuld klubber til at melde deres interesse i målmanden. 

Senest tirsdag leverede Rønnow en fremragende kamp - det var med landsholdet - så interesseren er nok ikke blevet mindre for den tidligere AC Horsens-målmand.

Selv om Werder Bremen har den 24-årige keeper stående på en liste som et konkret emne til målmandsposten, har der ifølge Bild ikke været forhandlinger, ligesom Bremen har andre emner højere på selvsamme liste.

Med mindre Stuttgart vinder kampen om Rønnows signatur, kunne det ligne en fremtid i det belgiske, men man skal aldrig sige aldrig, for det er ikke til at sige, hvad der sker. Specielt ikke hvis Rønnow på lørdag står endnu en fremragende kamp, denne gang mod Kasakhstan.