• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Jakob Ankersen: Pilen peger den rigtige vej

Jakob Ankersen: Pilen peger den rigtige vej
Foto: Lars Rønbøg/GettyImages

AGF-fløjen glæder sig over de minutter, som han kan få og mener, at pilen peger i den rigtige retning.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Efter to nederlag i træk for AGF blev det i søndags til et point hjemme mod OB i en kamp, hvor især forsvarsspillet var forbedret. Fremad viste AGF'erne også bedre spil end den forrige kamp mod Sønderjyske.

Jakob Ankersen har siden skiftet til Zulte Waregem i vinterens transfervindue fået småt med spilletid, og derfor skal han op i gear, før vi ser det bedste fra ham.

- Det er klart, at når man ikke har spillet så mange kampe i løbet af så lang tid, så er det også svært at ramme det niveau, man gerne vil og det niveau, som jeg ved, jeg er på, når jeg er på toppen. Så det er hårdt arbejde, og jeg synes absolut, at pilen peger den rigtige vej.

Selvom pilen peger i den rigtige retning, så er der stadig meget arbejde at gøre, og Jakob Ankersen er klar over, hvad hans rolle på holdet er.

- Jeg arbejder på at bliver mere farlig, og jeg arbejder på, at jeg skal komme frem til flere muligheder og lave mål og assists. Det er jo primært det, jeg er hentet for, og det er jeg ikke lykkedes med indtil videre, men jeg er også inde i en periode, hvor jeg nyder godt af alle de minutter, jeg kan få med tanke på det forløb, som jeg har været igennem det sidste års tid, så det ser bedre og bedre ud, synes jeg.

Selvom det går den rigtige vej, så er der en smule malurd i bægeret, når snakken kommer over på formkurven.

- Jamen, det er lidt mærkeligt at snakke om, for vi havde kampen i Sønderjyske, som var et kæmpe lavpunkt, og så går vi ud og leverer en meget bedre præstation i søndags (mod OB red.), så jeg synes på baggrund af kampen i søndags, at det er pil opad, og det er den arbejdsindsats, som vi skal ligge for dagen, hvis vi skal have tre point, og det er jeg sikker på, at hvis vi kan komme ud med samme udtryk, så får vi også tre point snart.

AGF møder på søndag Brøndby IF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.