• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Milano-klubberne kom perfekt fra land med storsejre i Serie A

Foto: Maurizio Lagana/Getty Images

Både AC Milan og Inter fik tre point i deres første kampe i Serie A.

Af Morten Jørgensen

AC Milan har købt flere for over 1,5 milliarder kroner i dette transfervindue, og flere af de nye profiler var også med fra start i udekampen mod Crotone. 

Franck Kessié er én af de nye spillere, og midtbanespilleren kom på tavlen efter blot seks minutter, da han omsatte et straffespark, som også resulterede i et direkte rødt kort til hjemmeholdets Federico Ceccherini. 

I løbet af de næste 18 minutter lukkede AC Milan kampen med to yderligere scoringer. Først var den unge angriber, Patrick Cutrone, på pletten efter oplæg af Suso, og senere scorede Suso selv. Herefter kørte Vincenzo Montellas tropper en sikker sejr i land. 

Også rivalerne fra Inter vandt 3-0. Luciano Spalletis mandskab mødte Fiorentina, og her var Mauro Icardi brandvarm. Argentineren scorede de to første mål, inden Ivan Perisic i anden halvleg slog sejren fast. 

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.