Zorniger klar til at lukke transfervinduet: Har de spillere, vi skal bruge
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Zorniger klar til at lukke transfervinduet: Har de spillere, vi skal bruge

Alexander Zorniger er yderst tilfreds med den trup, som Troels Bech har sat sammen.

Brøndby IF vandt med 2-0 over AC Horsens søndag, og i det hele taget er der meget at glæde sig over for klubben, der denne sommer har lavet flere stærke tilgange til truppen.

Lasse Vigen Christensen, Simon Tibbling og Kasper Fisker er bare nogle af de spillere, som Troels Bech har hentet til Vestegnen, så selv om klubben har mistet flere profiler som Lebogang Phiri og Thomas Kahlenberg, har denne sommer på transfersiden været god for Brøndby.

Og cheftræner Alexander Zorniger erklærer sig indtil videre også tilfreds med det, der er blevet leveret.

- Jeg synes, vi har de spillere, vi skal bruge indtil videre. Lad os tale om truppen og vinduet til september (når det er lukket, red.). Vi ved, at der kan ske mærkelige ting den sidste uge, men har vi samme trup, når vinduet lukker, vil jeg være meget glad, sagde Alexander Zorniger til BT i et interview publiceret før Brøndbys sejr over Horsens søndag.

Et af de store spørgsmålstegn i Brøndby har været Frederik Rønnow, der har været rygtet til Nottingham Forest, men landsholdsmålmanden afviste selv interessen fra Forest søndag efter opgøret mod Horsens, så der skal noget andet og større på bordet, hvis målmanden skal forlade Brøndby, som han fortsat har to år af sin aftale med.