FC Fredericia-profil før pokalkamp: Ingen er bange for at møde AGF
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

FC Fredericia-profil før pokalkamp: Ingen er bange for at møde AGF

Optimismen er stor i Fredericia forud for pokalkampen mod AGF i aften. Den tidligere AGF'er Dennis Høegh tror på, at hans hold kan vinde.

Torsdag aften fortsætter DBU Pokalen med to sidste kampe i denne uge, når OB gæster Fremad Amager, og AGF kører en times tid syd ad motorvej E45 for at møde FC Fredericia. 

Der er næppe nogen tvivl om, at det hvidklædte Superliga-mandskaber favoritter mod Fredericia-mandskabet, der ligger på niendepladsen i 1. division, men det er langt fra nogen skræmmende modstander, mener FC Fredericias Dennis Høegh.

Offensivspilleren, der fik sin fodboldopdragelse i netop AGF, har tillid til, at den lille kan slå den store.

- Ingen er bange for at møde AGF. I sidste sæson rystede folk i bukserne, når de skulle møde FCK, men sådan er det slet ikke med AGF. Og vi kan også slå dem, selvfølgelig kan vi det, siger Høegh til Vejle Amts Folkeblad.

Noget tyder da også på, at AGF har tænkt sig at tage opgøret alvorligt. Cheftræner Glen Riddersholm har udtaget en trup med kun ét af klubbens unge talenter, og han har gjort det klart, at kun de bedste bliver udtaget til det, han forventer bliver en svær kamp.

- Vi vil gerne give de unge chancen igen, men jeg føler kun, at jeg kan være en ansvarlig træner og give dem muligheden, hvis det er sådan, at de præsterer uge ud og uge ind i kamp og til træning. Dem, der ikke kommer med, kommer ikke med, fordi de ikke er dygtige nok. Det er simpelthen, fordi de ikke præsterer godt nok i øjeblikket. Der vil være et par andre unge med, som er med, fordi de præsterer, og det er den kultur, vi er nødt til at fortsætte med at dyrke og skabe i AGF, sagde Riddersholm tidligere på dagen.

Om AGF's trup så er stærk nok, eller om Dennis Høegh får ret i, at Fredericia godt kan vinde, bliver vi klogere på, når der er kickoff fra Monjasa Park 20.30 i aften.