Video : Tipsbladet
Champions League

Napolis Hamšík: Kan ikke vente med at møde Manchester City

Napolis stjernespiller Marek Hamšík har set meget frem til opgøret mod den engelske storklub, som han forventer bliver en "smuk" kamp.

Der er lagt op til en kamp mellem to af de mest underholdende mandskaber i Europa, når Manchester City i aften tager imod Napoli på Etihad Stadium. Og Napolis slovakiske anfører Marek Hamšík glæder sig rigtig meget til opgøret. Det fortæller han ifølge Football Italia til Premium Sport.

- Vi forventer en smuk kamp. Vi er to hold, der kan lide at spille fodbold, og som gerne vil have bolden. Det bliver en fantastisk kamp mellem to hold, der scorer mange mål.

Manchester Citys manager Pep Guardiola har været ude at udtale sig meget positivt om aftenenes italienske modstander fra Napoli. Og ifølge Hamšík er det gengældt.

- Manchester City er et fantastisk hold. De har gode spillere, som spiller god fodbold.

Det er en kamp mod nummer 1 og nummer 2 i Gruppe F, der mødes på Etihad Stadium i aften. Det er dog kun målscoren, der adskiller Napoli fra tredjepladsen Shakhtar Donetsk efter nederlaget til netop ukrainerne i første runde af gruppespillet. Manchester City topper i øjeblikket gruppen med maksimumpoint efter de første to kampe.