Rønnow klar til derby: Kampene er noget ekstraordinært
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Rønnow klar til derby: Kampene er noget ekstraordinært

Målmand Frederik Rønnow fra Brøndby IF glæder sig til søndagens derby mod FC København.

FC København er i øjeblikket otte point efter Superligaens tophold, så det kan ses som både en fordel og en ulempe for FCK, at modstanderen  på søndag i Telia Parken er netop Brøndby. Vinder FCK, er afstanden bare fem point på de to hold, men taber de dobbelte danske mestre, er Brøndby 11 point foran.

Udeholdet Brøndby IF går ind til opgøret med masser af tro på tingene, men målmand Frederik Rønnow advarer mod at kigge for meget på tabellen i Superligaen.

- FC København har måske ikke haft den bedste start på sæsonen, men i de her kampe er det ikke afgørende, om man ligger side om side eller længere væk fra hinanden i tabellen. Derby-kampene er noget ekstraordinært og på et højere niveau end de andre kampe i Alka Superligaen, siger Frederik Rønnow til Brøndbys hjemmeside.

Landsholdskeeperen forklarer videre:

- Vi har selvfølgelig stor tro på tingene. Vi har vundet de sidste fem og er inde i en god periode, men når det er sagt, så ved vi også, at det kræver en god præstation, hvis vi skal have noget med fra Telia Parken.

Efter kampen går klubholdene ind i en landsholdspause, så det handler for begge hold om at gå ind i minipausen med en god fornemmelse i kroppen. Det kan man passende gøre ved at få point i kampen.