• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

West Ham bekræfter: Slaven Bilic er blevet fyret

West Ham bekræfter: Slaven Bilic er blevet fyret
Foto: Getty Images

Slaven Bilic er blevet fyret i West Ham, der leder efter en ny manager og regner med at have en afløser klar inden for de kommende dage.

Af Kenneth Jensen

Den kroatiske manager Slaven Bilic er fortid i West Ham.

London-klubben har netop bekræftet, at manageren er fortid, og at hans assistenter Nikola Jurcevic, Edin Terzic, Julian Dicks og Miljenko Rak også forlader klubber med øjeblikkelig virkning.

- Bestyrelsen og bestyrelsesformanden vil gerne takke Slaven og teamet for deres service til klubben over de sidste to og et halvt år. Vi mener, at et managerskifte skal til for at bringe klubben frem og for at klubben kan nå sine ambitioner fremadrettet, skriver klubben på sin hjemmeside.

Slaven Bilic overtog trænerjobbet fra Sam Allardyce, men efter en god første sæson har han haft det svært, Bilic, der ikke har fundet et koncept eller en kontinuitet i holdet.

Ny manager ventes at blive skottet David Moyes - West Ham fortæller, at man kommer med en udmelding omkring fremtiden på managerposten snart.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.