Video : Tipsbladet
Landshold

Rønnow går glip af første playoffkamp

Landsholdsmålmanden Frederik Rønnow er blevet sendt hjem til Brøndby IF for en kort bemærkning og kommer ikke i kamp mod Irland lørdag aften. Til gengæld kan han nå at blive klar til returopgøret tirsdag.

Han er landsholdets normale reserve, og det er ham, der spiller, når Kasper Schmeichel ikke er klar, men Frederik Rønnow er ikke i truppen, når Danmark møder Irland i den første VM-playoffkamp i morgen.

Brøndby-målmanden har døjet med skulderproblemer og er i de seneste dage blevet testet i landsholdslejren. De tests har slået fast, at Rønnow ikke bliver klar til lørdagens kamp. Derfor er han lige nu sendt hjem fra landsholdets base i Helsingør.

Han vender dog snart tilbage, for allerede dagen efter den første Irland-kamp vender Frederik Rønnow retur.

- Frederik er ude i Brøndby i dag, og han kommer ikke med i morgen. Jeg har fået at vide, at han har det meget bedre, så han kommer ind igen søndag, siger landsholdets målmandstræner, Lars Høgh, til Ritzau.

Rønnow kan altså stadig nå at blive klar til at komme med på flyet til Dublin forud for returkampen tirsdag aften. Det kan hurtigt blive aktuelt, da Kasper Schmeichel blot er et gult kort i den første kamp fra at have karantæne i returen.

FC Midtjyllands Jesper Hansen var i forvejen indkaldt som gardering, hvis Rønnows skulder viste sig ikke at blive klar, så han og Jonas Lössl vil sidde på bænken i morgen aften. Der er kickoff klokken 20.45.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.