Video : Tipsbladet
Landshold

Cornelius om Irland-opgør: De største og vigtigste kampe

Andreas Cornelius mener, at de to kampe mod Irland er de største kampe i karrieren hidtil.

Den 24-årige Andreas Cornelius har ikke været med til en slutrunde med det danske landshold endnu, men nu står Atalanta-angriberen med en fornuftig chance tirsdag aften.

Her møder han og det danske landshold Irland på udebane i Dublin, og efter 0-0 i den første kamp har Danmark gode kort på hånden, hvis Åge Hareides tropper kan få prikket hul på bylden.

Lørdagens kamp i Parken og den kommende kamp i Dublin topper Cornelius’ rangliste over de største og vigtigste kampe, som han har spillet indtil videre i sin karriere.

- Selvfølgelig glæder vi os til at spille den kamp, fordi den for mange af os er den vigtigste, vi har spillet. De her to kampe er de største og vigtigste, jeg selv har spillet. Det er måske ikke den bedste modstander, men når man ser på, hvad vi kan opnå, så er det klart den største kamp, jeg har spillet. Vi glæder os, fortæller Cornelius til Ekstra Bladet.

I den første kamp fik Andreas Cornelius en startplads på højrekanten, og den store angriber fik i første halvleg en stor chance for at komme på måltavlen, men han kunne se sit forsøg blive reddet af Darren Randolph.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.