Video : Tipsbladet
Premier League

Kasper Schmeichel slutter sig til Matas velgørenhedsprojekt

Den danske keeper er den seneste til at slutte sig til velgørenhedsprojektet Common Goal.

Kasper Schmeichel er den seneste fodboldspiller, som støtter op om velgørenhedsprojektet, Common Goal, og donerer mindst 1% af sin løn til forskellige fodboldorganisationer verden over.

Leicester City-målmanden bliver dermed den første danske til at slutte sig til bevægelsen og den femte Premier League-spiller efter Juan Mata (Manchester United), Alfie Mawson (Swansea), Charlie Daniels (Bournemouth) og Bruno Saltor (Brighton og Hove Albion).

- Jeg synes, at muligheden for at være en del af Common Goals er en chance for at være en del af et andet hold og bruge indflydelsen på banen til at bygge noget op uden for banen. Jeg har arbejdet mig til en position nu, hvor jeg måske kan være med til at gøre en forskel for andre, hvilket jeg altid har ønsket mig, siger Kasper Schmeichel i et interview med Common-goals.org.

Juan Mata, som startede bevægelsen i løbet af denne sæson, glæder sig over, at den danske landsholdsmålmand har tilsluttet sig projektet.

- Han kommer med en stor kollektiv mentalitet og passer perfekt til det, vi forsøger at opnå, siger Mata om Schmeichel.

Foruden Schmeichel, Mata og Hummels støtter Bayern München-talentet Serge Gnabry, den tidligere Manchester United-stjerne Shinji Kagawa og Juventus-stjernen Giorgio Chiellini også op om projektet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.