• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Crystal Palace fortsatte stimen mod Schmeichel og Co.

Foto: Getty Images

Christian Benteke fik gang i målscoringen, da Crystal Palace besejrede Leicester.

Af Morten Jørgensen

Det ser ud til, at Crystal Palace-bestyrelsen traf den helt rigtige beslutning, da de valgte at fyre Frank De Boer efter nederlag i sæsonens første fire Premier League-kampe, for Roy Hodgson har formået at sætte skik på London-klubben.

Hodgson har fået Crystal Palace op over stregen, og de er i rigtig god form for tiden. Det gik ud over ellers formstærke Leicester på King Power Stadium.

Efter 19 minutter kom Crystal Palace foran 0-1, da Christian Benteke headede bolden ind bag Kasper Schmeichel. Dermed endte belgieren en lang scoringskrise, og det så ud til at give ham selvtillid.

Den store angriber spillede en god første halvleg, som han kronede med at levere en assist til Wilfried Zaha fem minutter før pausen. Ivorianen blev spillet fri af Benteke, hvorefter han satte Ben Chilwell på halen, inden han sendte bolden forbi Kasper Schmeichel.

I anden fortsatte det med at være en lige kamp uden de helt store målchancer, men derimod blev det ganske dramatisk.

Det startede med, at fødselsdagsbarnet Wilfried Ndidi forsøgte at filme sig til et straffespark. Han snød dog ikke Martin Atkinson, og derfor valgte kampens dommer at give Leicester-spilleren et gult kort, hvilket var midtbanespillerens andet i kampen.

En mand i undertal gjorde ikke betingelserne lettere for Leicester, som i stedet begyndte at lave mange små frustrationsfrispark. Imens lurede Crystal Palace på kontraangreb, og Christian Benteke fik en stor chance 10 minutter før tid, men fra tæt hold reddede Kasper Schmeichel på flotteste vis. 

I det sidste overtidsminut slog Bakary Sako sejren fast, da han hamrede bolden helt op i hjørnet uden chance for Schmeichel. 

Det var første gang i sæsonen, at Crystal Palace fik scoret på udebane i denne sæson, og det var samtidig deres største sejr over Leicester nogensinde. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.