Video : Tipsbladet
Premier League

West Ham appelerer Lanzini-karantæne

Ifølge Sky Sport vil West Ham appelerer FAs beslutning om, at tildele Manuel Lanzini karantæne for at filme sig til et straffespark mod Stoke.

Midtbanespilleren er anklaget for at snyde sig til et straffespark i West Hams 3-0 sejr over Stoke i lørdags.

Argentineren fik tildelt et straffespark i det 18. minut på Bet365 Stadium, efter at være faldet til jorden i en duel med Stokes forsvarsspiller, Erik Pieters.

Hændelsen blev gennemgået af et udvalg mandag, hvor alle tre blev enige om, at Lanzini med succes snød en af kampens dommere.

West Ham-manager, David Moyes  sagde, at han var overrasket over, at Lanzini var blevet anklaget for film.

- Jeg er lidt overrasket. Dommeren var 10 meter fra bolden, ingenting blokerede hans syn, forsvarsspilleren gjorde et udfald for at vinde bolden og fik den ikke. Så jeg tror, de går imod dommeren.

- I søndags lød det, at der var klart straffe. Jeg synes det er mærkeligt, at tre personer om søndagen, mente at der var straffe, og tre mennesker mandag mente det modsatte

West Ham havde til tirsdag kl. 18.00 at beslutte, om man ville acceptere et to-dages karantæne, men Sky mener at vide, at klubben vil appellere FA's beslutning.

Hvis dommen anfægtes, vil sagen blive løst af en uafhængige kommission. Det forventes, at den uafhængige kommission vil gennemgå og beslutte, om karantænen skal ophæves eller fastholdes, inden West Hams Carabao Cup-kvartfinale mod Arsenal på tirsdag.

Lanzini er blot den anden Premier League-spiller i denne sæson, der anklages for at filme.

Evertons angriber, Oumar Niasse, blev suspenderet i to kampe, efter at have snydt sig til et straffespark i Evertons 2-2-kamp med Crystal Palace i november.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.