• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Moyes: Jeg kan træne alle hold i verden

West Hams cheftræner, David Moyes, mener at han er god nok til at træne hvilket som helst hold i verdenen - og vil bevise det i West Ham.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Siden den skotske træner blev udnævnt til West Ham-boss i sidste måned, har holdet bevæget sig ud af nedrykningszonen og er ubesejret i de seneste tre kampe.

Lørdagens 3-0 sejr over Stoke kom efter en en sejr over de forsvarende mestre fra Chelsea og en pointdeling mod Arsenal.

- Jeg tror, jeg kan træne enhver klub i verden, så jeg er også sikker på, at jeg kan gøre det godt i West Ham, siger Moyes som forklaring på klubbens opblomstring, siden han overtog fra kroatiske Slaven Bilic.

West Ham er siden David Moyes' tiltræden rykket op som nummer 15 i Premier League og møder endnu en gang Arsenal på tirsdag i Carabao Cup-kvartfinalen.

- Jeg er nødt til at bevise, at jeg kan gøre det. Man er nødt til at vise, hvad man kan. Ens omdømme betyder ikke noget.

- Man er nødt til at vise, at man er i stand til at klare jobbet.

54-årige Moyes er i gang med at genopbygge sit ry efter mislykkede ophold hos Manchester United, Real Sociedad og Sunderland.

Han startede sin manager-karriere i Preston, og sluttede i top otte ni gange med Everton, hvor han også blev udnævnt til årets manager tre gange i løbet af sin 11-årige karriere i klubben fra 2002 til 2013.

Moyes blev håndplukket af landsmanden Sir Alex Ferguson, som hans arvatger hos Manchester United og underskrev en seks årig aftale med de daværende Premier League-mestere i 2013.

10 måneder senere blev Moyes fyret, da han ikke formåede at få Manchester United længere op i tabellen end en syvendeplads.

Moyes næste job var i Spanien hos Real Sociedad, men han blev fyret af La Liga klubben i november 2015 efter bare et år.

Siden tog han tilbage til Premier League for at overtage tøjlerne i Sunderland i juli 2016, men det blev ligeledes kun til en enkelt sæson, da klubben rykkede ned i the Championship.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus