Engelsk medie: Nottingham Forest prøver igen at købe Frederik Rønnow
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Engelsk medie: Nottingham Forest prøver igen at købe Frederik Rønnow

Den danske landsholdsmålmand er fortsat på blokken i Nottingham Forest, der meget vel kan ende med at byde på ham i januar.

Landsholdsmålmand Frederik Rønnow var i sommer eftertragtet hos klubber som Nottingham Forest og Crystal Palace, og mens sidstnævnte var tæt på at lande Brøndby-keeperen på en lejeaftale på sidstedagen i transfervinduet, er Forest klubben, der formentlig melder sig på banen igen i januar.

Det engelske medie Daily Mirror fortæller nu, at klubben igen vil forsøge at få fat på landsholdsmålmanden fra Brøndby, når transfervinduet åbner om et par uger.

Klubben fra den næstbedste række i England afgav i sommer flere bud på den 25-årige dansker. De bud blev dog afvist.

Målmanden har fortsat halvandet år igen af sin aftale med Brøndby og er en meget vigtig brik i klubbens bestræbelser på at vinde det danske mesterskab. BIF ligger aktuelt nummer to i Superligaen, et enkelt point efter FC Midtjylland.

Nottingham Forest ligger nummer 11 i The Championship - klubben har 30 point for 22 kampe, syv op til Sheffield United, der ligger på den playoffgivende sjetteplads. Mest bemærkelsesværdigt ved Nottingham Forests sæson er, at klubben i 22 kampe endnu ikke har spillet uafgjort.

Ud over Brøndby har Frederik Rønnow været på en lejeaftale i Esbjerg fB, mens Brøndby hentede ham i AC Horsens, der også vil stå til at få en bid af kagen, skulle målmanden blive solgt i januar.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.