Video : Tipsbladet
Generelle

Rønnow-agenten Sivebæk går solo med sin agentvirksomhed

John Sivebæk har de seneste syv år drevet agentfirmaet Pro XI sammen med først Michael Johansen og siden også Niclas Jensen. Nu er Frederik Rønnows agent dog blevet købt ud.

I omkring 20 år har John Sivebæk været fodboldagent, og i de seneste syv har det været som en af ejerne af virksomheden Pro XI. Men nu er EM-vinderen fra 1992 færdig i firmaet, skriver Ekstra Bladet.

Sivebæk er blevet købt ud af selskabet og fortsætter i stedet med sit eget, Sivebæk Sports Management. Han slår dog over for avisen fast, at han stadig kommer til at samarbejde med sine nu tidligere medejere, som i stedet har flyttet fokus mere entydigt på hovedstadsområdets mest talentfulde spillere.

I stedet for Sivebæk er Antoni Alexandrakis, der blandt andre er agent for Emiliano Marcondes, kommet ind i ejerkredsen hos Pro XI, mens Vejle-baserede Sivebæk altså kører solo.

- Der er ikke noget dramatik i det. Vi skal forhåbentlig stadig lave nogle ting sammen, men John kører sit eget derovre nu, og vi kører vores. Det er der ikke så meget hokuspokus i det, siger Michael Johansen til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen er trækket en del af kampen om de bedste spillere i hovedstadsområdets gunst. John Sivebæk er aktuelt Frederik Rønnows agent, men Ekstra Bladet mener at vide, at den aftale udløber til nytår, og at Rønnow ventes at skifte agent.

Senest har meldingerne fra England lydt, at Nottingham Forest, der også var ude efter Rønnow i sommer, har tænkt sig at prøve at købe Brøndby IF-målmanden igen til januar.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.