• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Maradonas målrekord overgået: Hamsik fortjener det

Ifølge Diego Maradonas søn er den argentinske legende glad for at se, at Marek Hamsik har overgået hans målscoringsrekord i Napoli.

Af Morten Jørgensen

Den største spiller, der nogensinde har optrådt for Napoli, er der ingen tvivl om. Legendariske Diego Maradona var i løbet af syv sæsoner en kæmpe stjerne for den italienske klub, og han skrev sig ind i klubbens historiebøger ved at score flere mål end nogen anden.

115 gange scorede den nu 57-årige Maradona, og indtil for ganske nylig havde argentineren stadig rekorden som den mest scorende i Napolis historie.

Lillejuleaften scorede Marek Hamsik i 3-2-sejren mod Sampdoria, og dermed nåede den slovakiske midtbanespiller op på 116 mål i Napoli-trøjen.

Maradona er dog ikke ked af at have mistet målrekorden i Napoli – derimod er den argentinske legende glad for, at det blev Marek Hamsik, som overtog rekorden.

- Far er glad for, at han har været i stand til at skrive en historie som denne. Det er klart, at det ikke skal fejres, at rekorden er blevet slået men han er helt sikkert glad for, at det blev Marek, fordi han er én, som fortjener det, fortæller Diego Maradonas søn til Goal.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus