Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bayern-profil: Der er plads til forbedring

Selvom det hele kører på skinner for Bayern München, kan de stadig optimere lidt.

Det var ikke den bedste sæsonstart for Bayern München i år, og derfor blev legenden Jupp Heynckes hentet ind for at erstatte Carlo Ancelotti i det røde sæde.

Derefter har Bayern München været nærmest ustoppelige, men selvom det går godt, kan det gå endnu bedre, mener forsvarsgeneralen Mats Hummels.

- Jeg har blandede følelser. Vi kan skimte tilbage på en fantastisk første halvdel af sæsonen, selvom det i første omgang ikke så ud til, at det skulle blive sådan.

- Men vi har fået vendt det, og nu er vi i en fænomenal position i Bundesligaen, vi er videre i Champions League med 15 ud af 18 mulige point, og vi er i kvartfinalen i pokalturneringen. Det ser rigtig godt ud lige nu, men jeg synes stadig, der er plads til forbedring, siger Mats Hummels til Bayern Münchens hjemmeside.

72-årige Jupp Heynckes har tidligere forklaret, at han kun vil fungere som manager i resten af sæsonen, og dermed skal Bayern München ud at finde en ny af slagsen til sommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.