• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

To forrygende langskudsmål i remis på Wembley

Pedro Obiang blev matchvinder for West Ham med et sandt drømmemål mod Tottenham.

Af Morten Jørgensen

Mauricio Pochettino havde Harry kane med fra start igen efter sygdom, men den engelske landsholdsangriber havde ikke nemme betingelser på Wembley, hvor West Ham var på besøg. 

David Moyes havde sat sit hold til at forsvare deres eget mål frem for alt, og det bar frugt. I første halvleg var det Christian Eriksen, der var den farligste mand hos hjemmeholdet, men ingen af danskerens to afslutninger strøg ind bag Adrián. 

Kampbilledet var det samme i anden halvleg, hvor West Ham igen forsvarede sig med næb og klør, mens de ikke havde kræfter til at true Tottenhams defensiv. 

Da West Ham en sjælden gang havde bevæget sig et godt stykke op på Tottenhams banehalvdel, gav det dog udbytte. Pedro Obiang tog et par træk med bolden, inden han sparkede til den langt ude fra. Bolden strøg med lynets hast op i det korte målhjørne uden chance for Hugo Lloris. 

Det var udeholdets første afslutning i kampen, og det så ud til at ryste Tottenham, som ikke for alvor havde haft held med at spille sig frem til de helt åbne scoringsmuligheder. Måske var det grunden til, at Heung-min Son forsøgte sig fra distancen, og sydkoreanerens spark bragede op i målhjørnet bag Adrián. 

Tottenham fik ikke lagt et ordentligt pres på West Ham i slutminutterne, og dermed mistede de et vigtigt skridt i jagten på en top fire placering. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus