Video : Tipsbladet
Serie A

Atalanta-manager roser Cornelius

Andreas Cornelius får store roser med på vejen af sin italienske manager Gian Piero Gasperini efter 2-1 sejren over Roma.

Gian Piero Gasperini hyldede sit Atalanta-mandskab for en ekstraordinær indsats i 2-1 sejren på udebane over Roma, hvor de spillede 10 mod 11 i en hel halvleg.

Især den danske angriber, Andreas Cornelius, får rosende ord af sin træner, som noget overraskende havde valgt ham til startopstillingen.

Det viste sig at være smart træk, da den tidligere FCK-angriber åbnede ballet efter bare 12 minutter.

- Cornelius er en spiller med tempo, han er venstrefodet og har et godt skud, når han skærer ind i banen, for ikke at nævne stærk fysisk karakter, siger Gasperini om valget af Cornelius.

Sejren kommer få dage efter, at Atalanta slog Napol ud af Coppa Italia, og det får manageren til at rose sit mandskab for deres indstilling.

- Gutterne viser karakter, god kondition og stor tro på sig selv. De ønskede så absolut at følge op på Coppa Italia-sejren over Napoli, og vi opnåede et ekstraordinært resultat.

Cornelius har nettet seks gange i 18 kampe for Atalanta i alle turneringer, mens hans konkurrent, Petagna, har scoret fire gange i 25 kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.