• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Anders Dehn

Corlu skal udlejes: Har godt set, der har været snak om Galatasaray

Corlu skal udlejes: Har godt set, der har været snak om Galatasaray
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er planen, at Rezan Corlu skal udlejes fra AS Roma enten nu eller til sommer. Han har noteret sig, at storklubben Galatasaray er blevet nævnt, men "nu må vi se", som han siger.

Af Anders Dehn

Det kom ikke bag på ret mange, at Rezan Corlu forlod Brøndby IF i sommer. Han fik ikke megen spilletid, og det lå i kortene, at han ville søge væk. Til gengæld havde de færreste formentlig forudset, at AS Roma ville blive destinationen for den talentfulde offensivspiller.

Corlu har da heller ikke været en fast del af førsteholdet, men derimod spiller han fast for Primavera-mandskabet, som er en slags kombination af U19-spillere og reserver. Planen er dog, at han skal udlejes, så han kan få noget førsteholdsfodbold på cv'et.

Tyrkiske medier har sat den tidligere Brøndby'er i forbindelse med et skifte til storklubben Galatasaray, og det har Corlu også noteret sig. Han er dog ikke meget for at kommentere direkte på rygterne.

- Galatasaray har jeg godt set, at der har været lidt snak om. Nu må vi se, hvad der sker. Planen er, at jeg skal udlejes, enten nu eller til sommer. Her vil jeg forhåbentlig få lov til at spille, udvikle mig og efter lejeaftalen forhåbentlig komme i betragtning til en plads i førsteholdstruppen i Roma, siger Rezan Corlu til 3point.dk.

Det er i øvrigt ikke første gang, han sættes i forbindelse med Galatasaray. I 2013 henvendte klubben sig angiveligt til Brøndby IF for at høre til Corlu, der dog forlængede sin aftale kort efter.

Siden han kom til Roma i sommer, har dansk-tyrkiske Corlu spillet ni kampe for Primavera-holdet. Han har kontrakt med klubben til sommeren 2020.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus