Vardy og Mahrez stod bag Leicester-sejr

Et veludført straffespark og en skarp afslutning var nok for Leicester, der vandt med 2-0 over Watford.

Som ventet indgik Kasper Schmeichel i startopstillingen i Leicesters opgør mod Watford.

Her overtog hjemmeholdet kampen med det samme, da Jaime Vardy forsøgte sig med et hårdt skud. Desværre for Kasper Schmeichel og co. diskede græske Orestis Karnezis op med en flot redning og afviste angriberens forsøg.

Seks minutter før pausen forsøgte den engelske angriber dog igen at snyde Watfords keeper. Molla Walgue havde netop begået et straffespark, før Jaime Vardy sendte bolden til højre og i målet til 1-0 for Leicester.

I overtiden pyntede Riyad Mahrez på føringen, da offensivspilleren hamrede bolden ned mod højre målhjørne. Denne gang var Orestis Karnezi også uden chance.

Dermed blev det til en sejr på 2-0 for Leicester.

Andetsteds blev det til en pointdeling mellem West Ham og Bournemouth. Først var det Ryan Fraser, der scorede for Bournemouth, men minuttet efter scorede Javier Hernandez til slutresultatet 1-1.