• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Napoli buldrer videre i Serie A - Udinese vandt trods undertal

Napoli ligger igen nummer et i Serie A efter en sejr over Bologna på hjemmebane.

Af Morten Jørgensen

Juventus vandt lørdag aften 0-2 på udebane mod Chievo, og dermed lagde de pres på Napoli i toppen af Serie A, inden Maurizio Sarris mandskab skulle forsøge at erobre førstepladsen tilbage mod Bologna.

Kravet for at overtage førstepladsen var tre point på eget græs, men allerede efter ét minut måtte Napoli indkassere et mål. Det var den argentinske veteran, Rodrigo Palacios, som sendte Bologna i front, men Napoli svarede hurtigt igen.

Efter fem minutter lavede Ibrahima Mbaye selvmål for Bologna, og inden pausen havde Dries Mertens også bragt formstærke Napoli foran 2-1 på et straffespark.

I anden halvleg kom Dries Mertens igen på måltavlen, da belgieren på flotteste vis krøllede bolden over i det lange hjørne til 3-1.

Med de tre point er Napoli tilbage på førstepladsen i den bedste italienske række, hvor Juventus dog blot er ét point efter. Napoli har nu vundet sine seneste seks kampe i Serie A. 

Andetsteds spillede Jens Stryger Larsen fuld tid for Udinese, der vandt 0-1 på udebane mod Genoa. Udinese, som undervejs blev reduceret til 10 spillere, er på ottendepladsen i Serie A.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.