Officielt: FC Fredericia henter topscorer hos Brabrand
Foto: Getty Images
1. division

Officielt: FC Fredericia henter topscorer hos Brabrand

Kenan Hajdarevic er vendt til tilbage til FC Fredericia.

Tirsdag kunne Brabrand meddele på sin hjemmeside, at de mistede sin topscorer, Kenan Hajdarevic, til en unavngiven klub. Nu er der kommet navn på klubben, og Hajdarevic fortsætter sin karriere i FC Fredericia.

På sin hjemmeside bekræfter 1. divisionsklubben, at de har skrevet kontrakt med den 28-årige angriber, som fra 2007 til 2010 optrådte for FC Fredericia.

- Kenan kommer fra en tid i Brabrand, hvor han har gjort det rigtig godt. Han er holdets topscorer og derfor naturligvis nok også attraktiv for os. Han passer rigtig godt ind i vores spilsystem, og er derfor en rigtig god tilføjelse til truppen, siger direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen, til klubbens hjemmeside.

Hajdarevic, der lavede syv mål i efteråret hos Brabrand, har fået kontrakt med FC Fredericia frem til sommer, og han skal være med til at erstatte Brent McGrath, som skal opereres snart og derfor misser de første kampe i foråret.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.