Video : Tipsbladet
Ligue 1

Ronaldo misunder Neymar: Han kan vinde Ballon d'Or i PSG

Den brasilianske legende, Ronaldo, mener, at Neymar kan vinde Ballon d’Or i Paris Saint-Germain, og selv kunne han godt have tænkt sig at spille for den franske storklub.

I sommer skiftede Neymar ganske opsigtsvækkende Barcelona ud med Paris Saint-Germain, og den brasilianske verdensstjerne blev i den forbindelse verdens dyreste fodboldspiller, da transfersummen lød på svimlende 222 millioner euro.

Sidenhen har Neymar fuldstændig domineret den franske liga, hvor han har scoret 18 mål og lavet 12 assists i 17 kampe. Foruden det har han også været storspillende i Champions League, og han ligner en seriøs kandidat til Ballon d’Or-prisen i 2018.

Det mener landsmanden, Ronaldo, også er en mulighed for Neymar, og Ronaldo mener samtidig ikke, at Neymar har behov for at forlade den franske storklub for at vinde prisen som verdens bedste fodboldspiller.

- Han har alt for at vinde Ballon d’Or i Paris, fortæller Ronaldo til SFR Sport ifølge Goal.

Samtidig gav den brasilianske legende, som spillede for klubber som Barcelona og Real Madrid, udtryk for, at han gerne ville have nået at spille for Paris Saint-Germain.

- Der er klubber, som jeg gerne ville have spillet for. En af de primære er Paris Saint-Germain. Jeg har været i Paris mange gange, og jeg føler mig som en pariser, men jeg havde aldrig muligheden. Jeg havde aldrig tilbuddet. Jeg spillede i store europæiske klubber, men min karriere tog mig kun til Italien, Spanien og Holland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.