Video : Tipsbladet
Premier League

Strejken er slut: Mahrez er tilbage på træningsbanen hos Leicester

Riyad Mahrez er vendt tilbage på træningsbanen hos Leicester i dag.

Mod slutningen af transfervinduet i sidste måned ville Manchester City have fat i Riyad Mahrez, og den algierske landsholdsspiller var også opsat på at skifte til Premiers Leagues aktuelle førerhold, mens Manchester-klubben kunne ikke blive enige med Leicester om en pris for midtbanespilleren.

Det gjorde Mahrez så vred, at han sidenhen har været på strejke og undervejs er gået glip af to kampe for Leicester, hvor han i løbet af denne sæson igen har vist sig som en af klubbens allerbedste spillere.

I dag har Mahrez dog ophævet sin strejke, og han er vendt retur til træningsbanen hos Leicester.

- Riyad er fortsat et meget værdsat medlem af Claude Puels mandskab, og han er fokuseret – sammen med resten af sine holdkammerater – på at opnå yderligere succes med Leicester City, skriver den engelske klub i en pressemeddelelse.

I morgen aften møder Leicester netop Manchester City i Premier League, og nu skal det blive interessant at se, om Mahrez er med i truppen til det opgør.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.