Video : Tipsbladet
Premier League

Puel: Mahrez er bedre end før

Leicester Citys træner, Claude Puel, mener, at Riyad Mahrez træner og spiller bedre end før hans mislykkede skifte til Manchester City.

Efter hans januarskifte til Manchester City mislykkedes, ville Riyad Mahrez ikke træne med resten af Leicester-holdet, og stjernen var heller ikke med i Leicesters kampe mod henholdsvis Everton og Swansea.

Nu er den algierske kreatør begyndt at træne med igen, og han kom også på banen, da Leicester tabte til førerholdet Manchester City i den forgangne spillerunde. Og da Claude Puel blev spurgt, om han var tilbage på sit normale niveau, svarede franskmanden, at han var bedre end før sin strejke.

- Ja, jeg føler, han er bedre. Han nyder at spille og træne med sine holdkammerater. Han er på et godt niveau og har ikke nogen problemer, udtalte Leicester-træneren ifølge SkySports, inden han understregede, at det er tid til at komme videre:

- Jeg føler, det er vigtigt at stoppe med at tale om Riyad (Mahrez, red.). Han er kommet tilbage, han kom ind mod Manchester City. Nu skal vi videre, og han skal i gang. Det vigtigste nu er fremtiden. 

Fredag møder Leicester Championship-holdet Sheffield United i femte runde af FA Cup'en i en kamp, hvor Mahrez meget vel kan gøre comeback i startopstillingen.  


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.