Video : Tipsbladet
Europa League

Fischer tilfreds med mål og start i FCK: Elsker at spille kampe i Parken

FCK-profilen Viktor Fischer scorede for anden kamp i træk - denne gang endte det dog ikke med en sejr til FC København. Angriberen er på det personlige plan tilfreds med sin start i FCK.

Tre gange i rap har FC Københavns Viktor Fischer spillet fodboldkamp i Telia Parken, og det er et sted, som den danske angriber nyder at spille.

Torsdag aften fik han dog ikke resultatet med sig, da FC København tabte med 1-4 til Atletico Madrid, men på det personlige plan kom Fischer igen på tavlen for FCK

Danskeren sendte Ståle Solbakkens mandskab i front med 1-0, men siden måtte de danske mestre sande, at Atletico Madrid var for stærke en mundfuld. Det endte med et nederlag på 1-4. Selv om resultatet ikke var med Fischer og hans nye klub, er det alligevel en angriber, der kan se tilbage på sin start i FCK med tilfredshed. Han har nu scoret i to af tre kampe for klubben.

- Det er gået okay. Jeg har fået mål på kontoen og har en god følelse. Jeg kan godt lige at spille her og være her, og jeg elsker at spille i Parken, så det går udmærket, siger Viktor Fischer om sin start i FCK.

Angriberen satte med en fin lille detalje hælen på et skud fra Peter Ankersen, og Fischers fine afslutning gik i kassen. En detalje, han ikke nåede at tænke så meget over, men det var i den grad med til at sætte tro i FCK, der dog ikke havde en stor chance mod et hold, der bare var klasser bedre.

- Vi troede på det i første halvleg, og vi troede egentlig også på det, da vi gik ud til anden halvleg. Men det er bare et sindssygt stærkt hold. Et hold, der svarer igen, når man mindst venter det. De flytter bolden enormt hurtigt - meget hurtigere, end vi er vant til - og det gør det bare svært. Vi skal til at løbe på en anden måde og hurtigere, end vi plejer, og så skal man være endnu klogere. Og der tror jeg lige, vi mangler at blive spillet samen med de nye gutter, vi har, for at kunne levere nogle sensationer på det niveau, siger angriberen.

Og netop en sensation vil det være, hvis FCK tager til Madrid og scorer mindst fire gange og sender Atletico Madrid ud af turneringen. Flere - inklusiv manager Ståle Solbakken - har allerede afskrevet FCK's muligheder, og Viktor Fischer mener også umiddelbart, at FCK er færdig i Europa League for denne omgang.

- Ja, realistisk set. Vi er sandsynligvis ude af Europa, med mindre vi leverer dansk fodbolds største sensation siden '92. Nu skal vi dog lige til Herning først, siger Viktor Fischer, der stadig mener, at kampen i Madrid på torsdag kan bruges til en del.

- Vi skal bruge den til at sørge for at lære endnu mere og tage ting med, som gør os bedre som hold. Det er nok mod de hold, man lærer at blive stærkere. Vi skal ned og lære og nyde at spille fodbold på et nyt og flot stadion, siger den danske angriber.

23-årige Viktor Fischer blev udskiftet midtvejs i anden halvleg ved stillingen 1-3.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.