Video : Tipsbladet
Superliga

Fischer før Midtjylland-kamp: Det har jeg ikke rigtigt noget forhold til

I FC Midtjylland er de stolte over, at den danske angriber Viktor Fischer var en del af akademiet, inden han røg videre til Ajax, og selv om angriberen havde en god tid i akademiet, har han ikke det store forhold til det førstehold, han møder på søndag.

Der venter et meget interessant opgør, når FC Midtjylland og FC København mødes på søndag i Superligaen. De to klubber laver masser af mål, når de mødes, og der har de senere år været en god rivalisering, også da Glen Riddersholm var træner for holdet.

For Viktor Fischer bliver det første gang, han vender tilbage for at møde den klub, han havde to år i, men som han aldrig nåede at repræsentere på seniorniveau. FCK-angriberen, der har scoret to gange i tre kampe for FCK, har derfor heller ikke de store følelser på spil inden opgøret.

- Ja, det har jeg faktisk ikke rigtigt noget forhold til - det må du ikke skrive, for jeg vil gerne have sådan et kæmpe "velkommen hjem"-banner, siger den danske angriber med et glimt i øjet og et stort smil.

Han forklarer, hvorfor det ikke er det samme, som hvis han eksempelvis skulle spille mod Ajax.

- Jeg havde to sindssygt gode år der, men jeg har aldrig spillet på førsteholdet i Midtjylland - mit forhold er til akademiet derude og til de gutter der, og der er heller ikke mange af dem, jeg spillede med, som spillede på førsteholdet, så nej, det er ikke noget, jeg sådan tænker synderligt over.

Viktor Fischer virker overrasket, da han bliver spurgt, om han ikke trænede med i Midtjylland for et par år siden.

- Jo, det er sgu rigtigt, siger han.

Angriberen og FC København ligger på fjerdepladsen i Superligaen med 29 point - hele 18 efter topholdet FC Midtjylland.

Viktor Fischer scorede, da FC København torsdag aften tabte med 1-4 til Atletico Madrid, og han scorede også i lørdags, hvor FCK vandt 5-1 over Randers.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.