Video : Tipsbladet
Superliga

Fischer sigter efter FC Nordsjællands tredjeplads

FC København er ude af Europa League og ude af pokalturneringen. Tilbage er kun Superligaen, og den skal gerne ende med, at FCK får medaljer, hvis det står til Viktor Fischer.

Det giver måske sig selv. At FC København skal satse helhjertet på Superligaen nu. For holdet er ikke længere med i DBU Pokalen, og torsdag aften fik de danske mestre et forventet farvel til Europa League, da de tabte 0-1 i Madrid.

Men hvad skal så være succeskriteriet nu, hvor mesterskabet med 21 op til FC Midtjylland ser ud til at være ude af rækkevidde? Spørger man Viktor Fischer, er svaret: medaljer.

Han siger efter at indhente de 13 point, som FCK har op til FC Nordsjælland på tredjepladsen.

- Vi skal se, om vi ikke kan slå FC Nordsjælland af tredjepladsen. Men hvis vi begynder at kigge for langsigtet på det og siger, at vi om to måneder skal være, hvor Nordsjælland er, så kan man godt tabe sig selv i processen. Det vigtige er bare at sige: OB på søndag. Den skal vi vinde, og så kører vi videre derfra, siger Viktor Fischer til Ritzau.

Selv om offensivspilleren mener, at FCK godt kan lukke hullet op til FC Nordsjælland, er holdet også nødt til at have øjne i nakken. For der er blot ét point ned til Hobro IK på syvendepladsen - og dermed ikke top 6.

Mellem FCK og Hobro ligger selvsamme OB, som er Fischer og co.'s modstander på søndag. Der er kickoff til den kamp klokken 18.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.