• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland og FC Fredericia indgår samarbejde

FC Midtjylland og FC Fredericia indgår samarbejde
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland og FC Fredericia har indgået et strategisk samarbejde, som blandt andet betyder, at FCM fremadrettet vil udleje en række af klubbens talenter til Fredericia.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland og FC Fredericia har slået pjalterne sammen.

Superligaens tophold og Nordic Bet Ligaens nummer seks har indgået et strategisk samarbejde. De to klubber har hen over vinteren haft en dialog, og det er nu mundet ud i et fremtidigt samarbejde.

En del af samarbejdsaftalen er, at FC Midtjylland og FC Fredericia forpligter hinanden til, at ulvene skal udleje spillere til FC Fredericia.

- Vi har valgt FC Fredericia, fordi det er en klub, der har en stærk ledelse samtidig med, at de er en fast bestanddel af 1. division. Håbet er, at FC Midtjylland også kan være med til at løfte FC Fredericias niveau, siger sportschef i FC Midtjylland, Svend Graversen og tilføjer:

- Vi har længe efterspurgt en mulighed for de unge spillere, som ikke er direkte klar til FC Midtjyllands førstehold. For vores unge transitionsspillere ønsker vi et miljø, hvor de kan tage det næste skridt i deres menneskelige og fodboldmæssige udvikling. Målet vil være at vende tilbage til FC Midtjyllands superligahold

I FC Fredericia er der ligeledes glæde over aftalen.

- Vi er i FC Fredericia glade for at indgå i et strategisk samarbejde med en af Danmarks største fodboldklubber, og vi får i FC Midtjylland en partner som kan bidrage positivt til FC Fredericias sportslige udvikling. Samarbejdet bliver en vigtig faktor for FC Fredericia for at kunne spille med i toppen af NordicBet Ligaen. For FC Fredericia er målet naturligvis oprykning til Superligaen, og vi føler os overbeviste om, at aftalen med FC Midtjylland styrker klubbens sportslige setup på en måde, der gør, at vi kommer målet om oprykning nærmere siger han.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus