• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Areola bekymret for Neymar-skade

Areola bekymret for Neymar-skade
Foto: Getty Images

Det så ikke godt ud, da Neymar søndag aften vred rundt på sin ene ankel, og Alphonse Areola er også bekymret for sin brasilianske holdkammerat.

Af Morten Jørgensen

En 3-0-sejr over rivalerne fra Marseille blev overskygget af en skade til verdens dyreste fodboldspiller.

Skaden til Neymar kan ende med at holde ham ude af returkampen mod Real Madrid i Champions League, og det vil være dyrt for Paris Saint-Germain. Derfor er klubbens franske målmand, Alphonse Areola, naturligvis også bekymret for sin holdkammerat.

- Selvfølgelig er jeg bekymret for Neymar. Hans ankel var ret hævet. Han er en vigtig spiller for os, og jeg håber, at han snart er tilbage. Jeg ved ikke meget mere. Der var mange mennesker omkring ham, fortæller Areola ifølge Goal.

Neymar vred rundt på sin ene ankel, hvorefter han blev båret fra Parc des Princes. Brasilianeren skal nu kæmpe for at blive klar til returkampen mod Real Madrid den 6. marts på hjemmebane.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.