• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Rønnow før topkamp: MCH Arena er et svært sted at spille

FC Midtjylland møder torsdag aften Brøndby IF i Superligaen. Nummer et mod nummer to. Udeholdet kommer med selvtillid til opgøret i Herning.

Af Kenneth Jensen

Det bliver helt sikkert en kold affære for spillerne, trænerne, dommerne og alle de mennesker, der er på stadion og ser kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF, og for de personer kan der meget vel vente en rigtig fed fodboldkamp.

Nummer et mod nummer to mødes i Herning, hvor der aktuelt er tre point mellem de to mandskaber i FC Midtjyllands favør, så det er lidt af en seks-points-kamp, der venter i Herning.

MCH Arena er et sted, hvor FC Midtjylland traditionen tro er uhyggelig svære at spille imod, og keeper Frederik Rønnow advarer også om, at det ikke bliver nogen walk in the park for Brøndby.

Klubben kommer ellers med masser af selvtillid i bagagen - akkurat som FC Midtjylland.

- Det er dejligt at komme med 6-1 i bagagen fra kampen mod FC Helsingør, og vi gjorde mange ting rigtigt i den kamp – det har vi generelt gjort i forårssæsonen. Så skal vi selvfølgelig kigge på de ting, som vi ikke har håndteret rigtigt, og de små detaljer skal vi arbejde med. De skal sidde i skabet, for MCH Arena er et svært sted at spille, men vi tror på et godt resultat, siger keeperen til klubbens hjemmeside.

Selv hvis det ender med et resultat, der ikke er til Brøndbys fordel, er Rønnow fortrøstningsfuld.

- Der en topkamp. Det er nummer et mod nummer to, og selv om det stadig er forholdsvis tidligt i sæsonen, er det er vigtig kamp, men det er ikke en afgørende kamp for slutningen af sæsonen, for vi skal møde dem to gange mere i foråret, siger målmanden.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus