• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Viktor Fischer: Taknemmelig for at spille kamp uge efter uge

Viktor Fischer: Taknemmelig for at spille kamp uge efter uge
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber Viktor Fischer tror på, at han har øget sine muligheder for at komme med til sommerens VM-slutrunde ved at spille uge efter uge i FC København.

Af Kenneth Jensen

Godt nok hverken scorede eller assisterede Viktor FIshcer søndag ude mod AGF, men den tidligere Ajax-, Middlesbrough- og Mainz-spiller viser alligevel noget uge efter uge.

Hvor han i både Middlesbrough og Mainz havde svært ved at få spilletid, er han nu fast mand og spiller hver gang for FC København, og det er selvsagt befordrende for angriberen, som ser ud til at være faldet godt til.

På en svær bane søndag spillede Fischer dog ikke sin bedste kamp, men sammen med FCK-holdet kom han fra Århus med det, han ønskede, nemlig tre point til kontoen, efter Federico Santander udnyttede en fejl fra Daniel A. Pedersen.

Viktor Fischer gjorde efter kampen status på sin retur til dansk fodbold.

- Den tillid, jeg ikke fik i Mainz, har jeg fået i FCK. Jeg er taknemmelig for, at jeg spiller kamp uge efter uge, og med den tillid er lysten til at spille fodbold kommet tilbage, siger angriberen til BT og forklarer, at han også tror på, at det giver bedre muligheder for at komme til VM.

- Men når det er fastslået, er jeg ret sikker på, at det øger mine chancer for at komme med landsholdskammeraterne til Rusland til sommer, at jeg er tilbage i dansk fodbold. For når man ikke spiller regelmæssigt, går det kun nedad for én

Viktor Fischer har spillet fem Superliga-kampe for FC København indtil videre - han har scoret to gange og haft næstsidste berøring på to.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus