Video : Tipsbladet
Champions League

Gode nyheder for Paris Saint-Germain: Mbappé bliver klar til Real Madrid

Neymar er med sikkerhed ude for Paris Saint-Germain mod Real Madrid, men derimod er Kylian Mbappé til rådighed for Unai Emery.

Paris Saint-Germains ambitioner om at vinde Champions League i denne sæson led et alvorligt knæk på Santiago Bernabeu for tre uger siden, og i morgen aften er kravet derfor en toppræstation for at holde håbet i live.

Real Madrid besøger Parc des Princes tirsdag, og til opgøret er der flere spørgsmålstegn hos spanierne. Hos Paris Saint-Germain er der kun én skade at forholde sig til – men den er også mærkbar. 

Neymar er som bekendt ude i flere måneder med en ankelskade, og det er et stort slag for den franske storklub, som dog kan glæde sig over, at Kylian Mbappé er vendt tilbage til træningsbanen efter en mindre skade.

- Kylian Mbappé trænede normalt med holdet i går. Den eneste spiller, som - udover Neymar – ikke gjorde det, var Javier Pastore. Normalt vil alle spillere, med undtagelse af Neymar, være klar til morgendagens kamp mod Madrid, sagde Unai Emery på et pressemøde tidligere.

Samtidig åbner Paris Saint-Germain-træneren for, at enten Lassana Diarra eller Thiago Motta overtager Giovani Lo Celsos plads på den defensive midtbane til returkampen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.