Roma sejrede sikkert mod Torino
Foto: Getty Images
Serie A

Roma sejrede sikkert mod Torino

Roma slog Torino med cifrene 3-0 og holder dermed fast i tredjepladsen i Serie A.

Eusebio Di Francesco måtte se bort fra Edin Dzeko, der afsonede karantæne, da Roma fredag aften tog imod Torino. I stedet var det unge Patrik Schick, der fik chancen fra start ved siden af Cengiz Under og Stephan El Shaarawy i angrebet.

Det var imidlertid ingen af dem, der bragte Roma i front, da de fik hul på bylden tidligt i anden halvleg. Det var derimod forsvarsspilleren Konstantinos Manolas, der efter en dødbold kunne heade bolden i mål for hjemmeholdet.

Tyve minutter senere udbyggede klublegenden Daniele De Rossi føringen, da han sparkede kuglen i nettet efter en høj bold ind i feltet. 

I overtiden slog Lorenzo Pellegrini det sidste søm i kisten, da han sikkert scorede til 3-0 efter en veleksekveret omstilling. 

3-0 blev slutresultatet, og Roma sidder dermed stadig på tredjepladsen i Serie A. Her har de fire point ned til lokalrivalerne, Lazio, der dog har spillet en kamp færre.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.