Video : Tipsbladet
Serie A

Sprudlende Inter smadrede Sampdoria

Sampdoria kunne intet stille op mod Mauro Icardi, der med fire mål var hovedpersonen bag Inters 5-0-sejr.

Inter var en alt for stor mundfuld for Sampdoria, der tabte med hele 5-0 på hjemmebane søndag. Og her var det især den tidligere Sampdoria-angriber, Mauro Icardi, der var ustoppelig.

Først var det imidlertid Ivan Perisic, der åbnede scoringen med et hovedstød efter 26 minutter, og så skulle gæsterne kun bruge få minutter på definitivt at afgøre kampen. Fire minutter efter var det netop Icardi, der udnyttede det straffespark, Rafinha havde fremtvunget. Og allerede minuttet efter var han så på spil igen, da han på smuk vis sparkede bolden i nettet med hælen til stillingen 3-0.

Inden pausen fik Icardi også sit sjette hattrick i Inter-trøjen, da han i første halvlegs slutminutter var hurtigst over en ripost, som han sparkede sikkert i nettet.

Anden halvleg startede også som den sluttede, og få minutter inde i anden halvleg scorede Icardi sit fjerde og sidste mål i kampen. Efter et indlæg var han hurtigst over nedfaldsbolden, som han flugtede ned i jorden, inden den hoppede over Sampdoria-målmanden.

Efterfølgende blev han skiftet ud, og selv om begge hold havde chancerne til at score yderligere, manglede begge hold skarpheden.

Det blev altså ved 5-0, og med sejren holder Inter fast i den fjerdeplads, der giver direkte adgang til næste års Champions League. Sampdoria mistede samtidig et skridt i duellen om Europa League-pladserne, som de blandt andet kæmper med danske Andreas Cornelius’ Atalanta om.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.