Video : Tipsbladet
Serie A

Stortalent bekræfter: Skifter til Inter

Lautaro Martinez bekræfter, at han er millimeter fra at skifte argentinske Racing Club ud med den italienske storklub Inter.

Det talentfulde angriber Lautaro Martinez har længe været rygtet til flere europæiske topklubber som Borussia Dortmund og Atletico Madrid, men nu har han tilsyneladende besluttet sig for, at hans fremtid ligger i italienske Inter.

Det bekræfter argentineren ifølge Goal.com.

- Alt er næsten ordnet. Der er nogle sidste detaljer, der skal udarbejdes, men når jeg kommer tilbage til Argentina, skal jeg mødes med min agent, og så vil alt blive ordnet, fortæller Martinez.

Foruden et skifte til den italienske storklub kan 20-årige Martinez også se frem til at få sin landsholdsdebut, når Argentina møder England og Spain i løbet af den kommende uge.

Den argentinske landstræner Jorge Sampaoli har nemlig udtaget angriberen for første gang. I landsholdssammenhæng har han scoret otte mål på 11 U-kampe, mens han har scoret 10 gang på 14 kampe for sin klub, Racing Club.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.