Video : Tipsbladet
Landshold

Fire år uden landskampe: Bayern München-profil drømmer fortsat om VM

Javi Martinez har ikke fået en forklaring af den spanske landstræner på, hvorfor han ikke er en del af landsholdet, men han drømmer alligevel om at komme med til VM-slutrunden i Rusland.

18. juni 2014.

Ikke siden den dag, hvor Spanien tabte 2-0 til Chile i en gruppekamp ved VM i Brasilien, har Javi Martinez spillet en kamp for det spanske landshold.

Bayern München-spilleren har været udtaget et par gange efterfølgende, men selvom han spiller en stor rolle for de tyske mestre, har det ikke kastet en landsholdsudtagelse af sig, og han har ikke fået en forklaring af den spanske landstræner Julen Lopetegui.

- Nej, nej, nej. Han har aldrig ringet til mig eller sagt noget om det, forklarer Javi Martinez til ESPN.

Den manglende udtagelse gør dog ikke, at Javi Martinez har opgivet håbet om at deltage ved endnu en VM-slutrunde, og han er udmærket klar over den hårde konkurrence på det spanske landshold.

- Jeg ved, at det er meget svært at komme med på landsholdet. Der er så mange gode spillere der. Det er meget svært. Selvfølgelig har jeg arbejdet rigtig hårdt i forsøget på at være med, og det vil jeg fortsætte med.

- Det er sandt, at der er mange mennesker, som er overraskede over, at jeg ikke er udtaget, men jeg tror bare, at jeg skal træne. Jeg giver ikke op, og jeg fortsætter med at træne hårdt for at opnå mit mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.