• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

West Ham giver baneløbere og møntkastere karantæne på livstid

West Ham har blandt andet valgt at give karantæne på livstid til fem tilskuere, som løb ind på banen til den seneste hjemmekamp.

Af Morten Jørgensen

Den 10. marts opstod der uroligheder på London Stadium, hvor West Ham tabte hjemmekampen mod Burnley med 0-3. Nu har London-klubben taget konsekvensen deraf.

Flere tilskuere sprang over afspærringen og løb ind på banen, mens andre stimlede sammen foran de pladser, hvor klubbens to ejere David Gold og David Sullivan befandt sig. Ejerne måtte efterfølgende forlade deres pladser af sikkerhedsmæssige hensyn.

West Ham har sidenhen taget ansvaret for urolighederne i den seneste hjemmekamp, men nu har klubben dog valgt at straffe de personer, som løb på banen.

- Der er i dag blevet givet livstidskarantæne til fem personer, som krydsede sikkerhedsbarriererne og løb på banen, til alle West Ham-kampe – både hjemme- og udekampe, lyder det i et statement fra West Ham.

Samtidig fortæller Premier League-klubben, at der også er blevet uddelt karantæne på livstid til flere andre tilskuere, som kastede mønter eller andre genstande.

Klubbens direktør Trevor Brooking bekræftede efter kampen mod Burnley, at David Sullivan var blevet ramt af en mønt mod slutningen af kampen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus